Over ons

Habets stelt zich ten doel een zodanig niveau van dienstverlening te bieden dat klanten erop kunnen vertrouwen een partner te hebben die continu voldoet aan de eisen en verwachtingen met betrekking tot productkwaliteit, kosten en levertijd.

Partnership
Habets gaat met haar klanten een partnership aan. Vandaar dat ook met meerdere opdrachtgevers wordt samengewerkt op basis van raam- en voorraadcontracten.

Vakmanschap
Habets beschikt over een hoog gekwalificeerd team vakmensen dat met passie voor techniek, zorg voor uw product en gepaste trots elke dag voor u klaar staat!

Ontwikkeling & Engineering
Eigen engineeringsafdeling met ontwerpcapaciteit (vanzelfsprekend ondersteund door een CAD systeem) voor onder meer machineonderdelen, transportbandrollen en -trommels. Alsmede ontwikkeling van geavanceerde oplossingen voor klantspecifieke problemen.

Logistiek
De logistieke en financiële processen van Habets worden ondersteund door een modern ERP pakket (EniacBs) en een financieel pakket (FMS/400), draaiend op een IBM AS/400 platform en gekoppeld aan een Windows 2000 netwerk gebaseerd op Metaframe (Citrix).

Opleidingen
Opleiding van medewerkers staat hoog in ons vaandel, zowel intern (bedrijfsschool) als extern wordt hieraan permanent aandacht besteed. Habets heeft een nauwe samenwerking met diverse opleidingsinstituten in de Euregio.

Kwaliteit
Habets is ISO 9001 gecertificeerd. Al onze werkzaamheden worden dan ook uitgevoerd binnen het raamwerk van ons integrale kwaliteitszorgsysteem, gebaseerd op ISO 9001: 2015.

ISO9001 gecertificeerd

Habets is ISO gecertificeerd. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het raamwerk van ons kwaliteitszorgsysteem, gebaseerd op ISO 9001: 2015.

ISO9001

GTS gecertificeerd

Habets is gecertificeerd door het Duitse GTS (Gemeinschaft Thermisches Spritzen e.V.), het eerste proces-, personeel- en product gerelateerd certificaat voor thermisch spuiten.

GTS


Habets BV | Copyright 2015 | Designed by MEC Services BV
Privacy | Disclaimer