Branche Partners

Habets werkt voor en met vooraanstaande bedrijven en instellingen. Naast deze bedrijven treft u onderstaand ook een aantal links aan naar onder meer brancheverenigingen.

FME
FME heeft tot doel de positie van de technologisch-industriële sector in de economie te versterken en mede daardoor de concurrentiepositie van haar leden te verbeteren.

 

 

GTS
The clearly defined objectives of GTS are to ensure and inspect thermal spray quality, to make this quality visible to the outside world by means of GTS certification and to promote and make known the thermal spray technology.

 

Metaalunie
Metaalunie verenigt 30 bedrijven die lid zijn van DHMA en die toeleverancier zijn van zware machinale bewerkingen, dan wel producten vervaardigen onder toepassing van zware machinale bewerkingstechnieken.

DHMA
Dutch Heavy Machining Association (DHMa) zijn lidbedrijven van Metaalunie, die toeleverancier zijn van zware machinale bewerkingen, dan wel producten vervaardigen onder toepassing van zware machinale bewerkingstechnieken.

 

VTS
De Vereniging voor Thermische Spuittechnieken (VTS) is opgericht in 1970 met als doel de techniek meer naamsbekendheid te geven in voornamelijk de Nederlandse industrie. De vereniging telt in zijn huidige vorm 21 leden en is aangesloten bij de Europese Gemeenschap Thermisch Spuiten (GTS Europe), www.gts-ev.de.

 

IHK
Nauwe samenwerking tussen de Kamers van Koophandel in de Euregio onder andere op het gebied van internationale samenwerking tussen bedrijven, opleidingen en grensarbeiders.

 


Habets BV | Copyright 2015 | Designed by MEC Services BV
Privacy | Disclaimer